Stöd Frisksport
HEM / Stöd Frisksport

Stöd med ett bidrag

Vill du stödja Frisksport? Stort tack! Du kan vara trygg i att ditt bidrag går till att stärka organisationen och bidra till mer hälsosam verksamhet för barn, ungdomar och vuxna.

Här nedanför hittar du olika sätt att stödja vår verksamhet.

Sara Brunskog
Generalsekreterare

INNEHÅLL

Genererar Innehållsförteckning

RELATERAT

Nyheter

Om Frisksport

Kontakta oss

INNEHÅLL

Genererar Innehållsförteckning

Så gör du

Olika sätt att stötta

Bli medlem
Bli förbundsansluten medlem eller gå med i en lokal frisksportklubb någonstans i Sverige. Genom att vara medlem stöttar du vår verksamhet på flera sätt. Välkommen!
Minnesfonden

Frisksportrörelsens Minnesfond utgörs av gåvor från personer eller föreningar som på något sätt vill hedra en vän, ofta i samband med jubileum eller begravning. Fondmedlen används till att främja verksamhet inom Frisksportrörelsen och klubbar och distrikt kan söka pengar från Minnesfonden.

Minnesfondens bankgiro 5456-0156
Maila eller ring till förbundskansliet och tala om namn på mottagare, givare av bidraget och eventuell personlig hälsning så skickar kansliet ett minnesblad/födelsedagshälsning till mottagaren. Det finns möjlighet att, i viss mån, öronmärka pengar till ett speciellt ändamål.
Mail: kansli@frisksport.se Tel: 0156-532 10
100-klubben Stensund

”100-klubben Stensund” bildades av Svenska Frisksportförbundet för att få in extra medel till underhållet av Stensunds Folkhögskola för att bevara och förbättra fastigheterna. Det finns mycket som behöver renoveras för att vi ska kunna behålla vårt fina Stensund som en fantastisk miljö för lärande och rekreation.

Tanken med 100-klubben är att man betalar in 100 sek/månad (eller valfritt belopp). Pengarna sätts in på bankgiro 5937-5451 eller på bankkonto nr 6601-867 831 081 Märk gärna med ditt namn så vi vet vem som betalat in.

Ett tips: Du kan lägga in betalningen som en stående överföring till bankkontot ovan så behöver du inte tänka på det varje månad!

Om man istället vill sätta in ett engångsbelopp är det också möjligt, alla bidrag är välkomna!

De medel som kommer in till 100-klubben hanteras av styrelsen för SFF, FUF och Stiftelsen Frisksportgården och används för underhåll av Stensunds fastigheter och anläggning.

Folkspel (Bingolotto)
Köp lotter och stötta samtidigt Svenska Frisksportförbundet! Om du beställer bingolotter via den här länken går överskottet till oss.
Det går också att prenumerera på lotter hela året och därigenom stötta oss. Då gör du det via den här länken (i sista steget väljer du Svenska Frisksportförbundet).
Swisha ett bidrag
Du som vill bidra ekonomiskt med valfri summa kan välja att swisha ett bidrag till Svenska Frisksportförbundet (SFF) eller Frisksportens Ungdomsförbund (FUF).
Swishnummer till SFF: 123 521 89 53
Swishnummer till FUF: 123 051 71 28

Vill du vara med?

Häng med oss du också! Bli medlem i en frisksportklubb!

Bli medlem

Hitta din klubb