Stöd Frisksport
HEM / Stöd Frisksport

Stöd med ett bidrag

Vill du stödja Frisksport? Stort tack! Var trygg i att ditt bidrag går till att stärka organisationen och bidra till mer hälsosam verksamhet för barn och unga.

Nedan hittar du olika sätt att stödja vår verksamhet.

Sara Brunskog
Generalsekreterare

INNEHÅLL

Genererar Innehållsförteckning

RELATERAT

Nyheter

Om Frisksport

Kontakta oss

INNEHÅLL

Genererar Innehållsförteckning

Så gör du

Olika sätt att stötta

Läs om olika sätt att bidra till vår verksamhet.
Bli medlem
Bli förbundsansluten medlem eller gå med i en lokal frisksportklubb någonstans i Sverige. Bara genom att vara medlem hos oss stöttar du vår verksamhet mycket.
Minnesfonden

Frisksportrörelsens Minnesfond utgörs av gåvor från föreningar eller enskilda personer, som önskar hedra bortgången eller jubilerande kamrat eller som av annan anledning vill stödja fondens syfte.

Pengarna från fonden går direkt till att utveckla verksamhet för barn och unga.
100-klubben Stensund

100-Klubben Stensund bildades av Svenska Frisksportförbundet för att få in extra medel till underhållet av Stensund för att bevara och förbättra fastigheterna.

Då Stensund haft stora utgifter i samband med renoveringar av köket, skolbyggnaden och elevboendet så är vi i behov av att få in medel för detta. Vi står även inför andra utmaningar med fastigheterna som kostar mycket pengar.

Du som medlem i Svenska Frisksportförbundet, Frisksportens Ungdomsförbund, nuvarande eller tidigare elev/lärare eller bara vill värna om Stensund inbjuds nu till 100-klubben Stensund för att hjälpa till att bidra till Stensunds bevarande som en fantastisk miljö för lärande och rekreation.

Tanken med 100-klubben är att man avsätter 100 sek/månad (får gärna vara ett högre belopp) och betalar in det. Observera att vi bytt bank och därför har andra konto- och bankgironummer att betala in på. I dagsläget kan man antingen betala in pengar till, bankkonto nr 6601-867 831 081 eller via bankgiro 5937-5451Märk gärna med ditt namn så vi vet vem som betalat in.

Lägg gärna in betalningen som en stående överföring till bankkontot ovan så behöver ni inte tänka på det varje månad!

Folkspel
Köp lotter och stötta samtidigt Svenska Frisksportförbundet! Om du beställer lotter via den här länken går överskottet till oss.
Det går också att prenumerera på lotter hela året och därigenom stötta oss. Då gör du det via den här länken (i sista steget väljer du Svenska Frisksportförbundet).
Swisha
Swisha ett bidrag till SFF eller FUF!
Nummer:

Vill du vara med?

Häng med oss du också! Bli medlem i en frisksportklubb!

Bli medlem

Hitta din klubb