Kontaktuppgifter styrelse
HEM / Kontaktuppgifter styrelse

Kontaktuppgifter till styrelser

När din klubb har haft årsmöte behöver förbundet få in kontaktuppgifter till den nya styrelsen. Det är viktigt att vi får in alla kontaktuppgifter så att rätt personer får alla utskick från förbundet. Även om styrelsen till stor del består av samma personer som förra året skickas samma information in igen. Via den här sidan kan du enkelt skriva in alla kontaktuppgifter och skicka direkt. Passa gärna på att låta alla fylla i under konstituerande möte!

Du kan också välja att skicka in årsmötesprotokoll, ekonomisk redovisning och verksamhetsberättelse samtidigt som du skickar in kontaktuppgifter, om du tycker det är smidigt. Observera att protokoll och verksamhetsberättelse behöver vara påskrivna. Du kan också skicka in dem senare via post eller e-post. Vill du hellre skriva ut och fylla i en blankett för hand hittar du denna här också.

Utskrivbar blankett (PDF)

Innehåll

Genererar Innehållsförteckning

Relaterat
Formulär

Kontaktuppgifter till styrelse

Vi behöver era kontaktuppgifter

Även om styrelsen till stor del består av samma personer som förra året ska du skicka samma information in igen. Om du skickade in via formulär förra gången har du en kopia på det i din mailkorg från förra året.

Uppgifter om klubben/distriktet

Denna person blir mottagare av frisksportmailen till er klubb/ert distrikt. Den mailadressen är uppbyggd med "klubb/distriktsnamn@frisksport.se" och är huvudsaklig kontaktadress utåt för klubben/distriktet. Denna adress kopplas till personens vanliga e-post-adress så man behöver inte logga in någonstans för att se sin e-post. Vanligtvis är detta ordföranden.
Om det är ordföranden kan du skriva "ordföranden, adress ovan".
Om det är kassören kan du skriva "kassören, adress ovan".
Ange detta OM klubben/distriktet har en egen postadress. Annars lämnar du tomt.

Kontaktuppgifter till styrelsemedlemmar

Obs! Ange alltid enskilda e-postadresser, inte e-postgrupper.
Det är viktigt att ni skriver i alla styrelsemedlemmars e-post så att vi kan kontakta er.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Frivilligt: Här kan du ladda upp ev. bifogade filer som verksamhetsberättelse, ekonomisk redovisning och årsmötesprotokoll, om du vill skicka allt på samma gång. Annars kan du komplettera med e-post till kansli@frisksport.se.
Kopia på det här formuläret skickas till den här adressen.
Innehåll

Genererar Innehållsförteckning

Relaterat

 

Vill du vara med?

Här kan du bli medlem i din lokala klubb och se vad just den erbjuder för aktiviteter.

Bli medlem

Hitta din klubb