En härlig forshelg i Dalarna

En härlig forshelg i Dalarna

Drygt 50 frisksportare från olika håll i landet träffades 19–21 augusti för äventyr i Björbo, Dalarna. Det blev en helg med mycket forspaddlande, forsränning och härligt campinghäng.

Efter ankomst och tältuppsättning i ösregn på fredagkvällen vaknade deltagarna på årets forshelg upp till en varm och solig lördag på vildmarkscampingen vid Käringforsen. Många provade på forskajak för första gången, medan lite vanare paddlare fick prova att paddla större vågor. Gummibåtsturerna gick oavbrutet under både lördagen och söndagen, innan det var dags för hemfärd.

Det blev en fantastisk helg med mycket paddling, bad i älven, campingmat på stormkök, tälthäng, brasa i solnedgången, forspizza och nya vänner. Tack alla deltagare för en toppenresa!

Kategorier

HÅLL DIG UPPDATERAD

Senaste Nytt

Värnamo i världstävling

Värnamo i världstävling

Bild i Aktuelltinlägg läggs in via 'Utvald bild' och inte här i inlägget för att visas rätt.Från gympasalen i Värnamo till världsarenan i Florida! Frisksport Cheer Elite, som är Värnamo Frisksports cheerleadingsektion, har ett av landets bästa lag. FCE Midnight...

läs mer
Årsmöten i många klubbar

Årsmöten i många klubbar

Nu är det årsmötestider i många av våra klubbar! Personer från förbundsstyrelser i både FUF och SFF har varit och besökt några klubbars årsmöten. Det är roligt att se hur väl det demokratiska arbetet fungerar i Frisksport, och även intresset från många medlemmar i...

läs mer
Vi lanserar ledarwebb!

Vi lanserar ledarwebb!

Vi har nu en webbsida som är till för våra ledare! Om du är styrelseledamot, barngympaledare, bastuskötare eller har något annat ledaruppdrag i Frisksport kan du få tillgång till ledarwebben. Där hittar du all info för ansökning, redovisning, tips, mallar och andra...

läs mer