Padelträff i Mölnlycke

I januari bjöds padelspelande frisksportare in till Mölnlycke för den första padelträffen någonsin och träffen blev fullbokad.
Tidningen Frisksport nr 1 2024.

Arrangemanget levde verkligen upp till devisen ”generationer i gemenskap” för här deltog tjejer och killar i åldern 15-75 år. Det genomfördes i Östermalmshallen i Mölnlycke som med sin klimatsmarta profil passade extra bra för just en frisksportträff.

Spelet organiserades som en ”Vinnarbana” och en omgång ”Americano” för att alla skulle få spela med och mot så många som möjligt. Många priser delades ut och allra mest uppskattat var våffelbiljetterna till årets Riksläger i Karlsborg.

Affi Franzén hade åkt från Vetlanda med sin familj för att delta. Hon har lång erfarenhet av padel och tillhörde det vinnande laget i tävlingsformen ”Vinnarbanan”.

– Det är kul att det händer något nytt inom Frisksportrörelsen! Vi har ju en historik av att vara snabba på att plocka in nya sporter. Jag hoppas att få se mer padel på läger och träffar framöver, säger hon.

Foto: Linda Nordöen och Lena Holmberg
Text: Lena Holmberg

SÖK BLAND NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Fler nyheter

Fritidskortet införs

Fritidskortet införs

Fler unga ska ha tillgång till fritidsaktiviteter! Så tycker regeringen, som nu inför ett "fritidskort". Det handlar om ett slags värdekort som alla...

läs mer
Digitala träffar

Digitala träffar

Önskar du som har ett förtroendeuppdrag i Frisksport mer utbyte mellan andra frisksportklubbar/distrikt och kanske en inspirationsboost? Varje månad...

läs mer
Solig friluftshelg!

Solig friluftshelg!

Den 24-26 maj samlades 75 deltagare mellan 4 och 80 år för friluftskommitténs friluftshelg utanför Värnamo. Helgen bjöd på paddling runt de många...

läs mer